Route BIZART

Afgelopen donderdag, 31 oktober 2019 liepen we de eerste editie van de ‘BIZART’ Route in Leuven.

Voor ons was het een succes… de deelnemers bevestigen volmondig onze positieve ervaring 😊. We zijn blij… zo blij.

Ik vertel jullie graag waarom we dit initiatief nemen en ik voeg mijn belevingen toe.

Het doel van Route BIZART is business en kunst samenbrengen en netwerken in een kleine groep van een 15-tal deelnemers. We willen graag echte connecties maken tijdens een bezoek van telkens een half uur aan KMO’s in de buurt met ondernemende deelnemers.

Hoe verloopt een BIZART Route?

We starten (geblinddoekt) in exporuimte Chadeeni. Het eerste deel van de avond netwerken we in het donker. Blinddoek aan (dank je wel Hannes van MindMoves voor het in bruikleen krijgen van de blinddoeken), jasje uit, wachten tot  je opgepikt wordt…

Als locomotief van de wagon voelde ik de aarzelingen en de trillingen bij sommige deelnemers bij het  nemen van een viertredig trapje. Een aantal personen bevinden zich op de benedenverdieping, met hoeveel weten ze niet. Wie? Wat? Waar? Hoe? …  Je wordt voorgesteld aan de persoon die voor je staat (hier laat ik je los Tim)… Jezelf voorstellen en een hand geven in het donker blijkt niet zo evident. Je zoekt je een weg, een plek, je schat je (netwerk)mogelijkheden in.

Even later een glaasje bubbels in je handen.  Wil je een toastje? Onze gastvrouw staat voor je met een plateau heerlijkheden. Je wil wel, maar hoe? Een gevoel van hulpeloosheid besluipt je.

Een extra persoon kondigt zich aan met een luide bel.

Kennismaking achter de rug, de trapjes omhoog, de blinddoek af, het felle licht, de pijn in de ogen.  Is dit de echte of de schijnwereld? Wie weet geeft Plato met zijn allegorie van de grot wel het antwoord of blijven we ons verwonderen?

Lees meer in onze volgende posts over hoe Route BIZART verliep. We danken alvast onze business partners Bollen Advocaten, Xpair, Terroir en Market Over.

Categorieën: Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *