We starten (geblinddoekt) in exporuimte Chadeeni.

Rudi Bollen (advocaat) deed zijn verhaal in de galerij van Chadeeni. Het verhaal van blind zijn… niet simpel! Niet zien, maar wel leven. Een positief leven! Geïnspireerd luisterden de gasten, terwijl ze nog een tweede glaasje en een broodje tot zich namen.
https://bollenadvocaten.be/

Te voet naar Xpair in het Sluispark. Tijdens een soepbuffet vertelden Dirk en Peter over hun communicatiebureau. Een kleine kern met een groot professioneel netwerk. Together apart. Een samenwerkingsmodel met grote mogelijkheden.
https://www.xpair.be/

Een  steenworp verder ligt Terroir. Een nieuwe hotspot in de buurt. Wijn en thee met een bijbehorend hapje. Els en Marc vertelden ons waarom de combinatie van thee en wijn helemaal niet zo gek is. We maakten de proef op de som. Zeker een bezoekje waard in de Mechelsestraat, voorbij de Geertruikerk, richting Keizersberg.
https://www.facebook.com/Terroir-671307350007520/

Anke van Market Over vertelde met passie hoe ze jouw bedrijf marketiert via sociale media, hoe ze je leert om alles zelf te doen en hoe ze je in workshops en bootcamps up to date houdt. Anke sprak het gezelschap met haar business fameus aan want toen koffie en dessertjes al geconsumeerd waren, bleven de vragen nog steeds uit het gezelschap opborrelen. Alles smaakte naar nog.     
https://www.market-over.com/

Finaal landen we in het atelier van Chadeeni. De kunstenares trok haar handschoenen aan en legde de kleuren, doorspekt met bizarre materialen op het doek. Tijdens het kunstwerken beantwoordde Chantal de vragen en sloeg ze de inspiratie die de vraagstellers haar aanreikten, op in haar creatief geheugen.
https://www.chadeeni.be/

Dit alles werd afgerond met een drankje en een hapje voor de resterende goesting.

Wij zagen dat de deelnemers aan deze BIZART Route naar huis trokken met een voldaan en ontspannen gevoel.

We danken nogmaals onze partners… En uiteraard ook onze enthousiaste deelnemers.

Dit smaakt naar meer! Op 21/11/2019 hebben we een volgende Route BIZART gepland, wil je erbij zijn? Schrijf je snel in, we hebben nog 5 plaatsen: https://www.chadeeni.be/events/route-bizart/

Categorieën: Events

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *